nostalgisch theater voor ouderen

Ik ben aangesloten bij Theatergroep Mooi Weer! Wij maken voorstellingen die zijn bedoeld voor 60 plussers.

Al meer dan 20 jaar laten wij de mensen genieten van onze optredens voor ouderen. Mensen tussen de 55 en de 100+ genieten van de herkenbare muziek en verhalen van vroeger.

Muziek en scènes wisselen elkaar in al onze voorstellingen in een levendig tempo af. De verhaallijn is eenvoudig en meeslepend, het liedrepertoire veelzijdig met ‘meezingers’, luisterliedjes, rock ’n roll en prachtige ‘bijna vergeten’ liedjes. Allemaal ‘ouderwets’ begeleid op piano en gebracht in een sfeervol decor.

willeke Zingt nostalgisch theater voor ouderen

Er is uiteraard veel aandacht voor de kwaliteit van het geluid en de verstaanbaarheid.

Wij treden ook op voor zorginstellingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld speciaal voor ouderen met dementie ons programma aangepast om de aandacht zo goed mogelijk vast te houden.

Kijk op www.TheatergroepMooiWeer.nl voor meer informatie!

Het kleine café – Jan-Pieter Maaijwee en Willeke Heijstee

Ik heb inmiddels ruim 14 jaar ervaring met optreden voor ouderen en heb mij de afgelopen 5 jaar gespecialiseerd in het zingen voor mensen met dementie.

Een persoonlijke noot op een begrafenis of crematie. Live muziek kan troost bieden voor alle aanwezigen. Dat mogen alle soorten nummers zijn, ik maak in overleg met u of de uitvaartverzorger een passend programma.

Wie is de grootste Musicalkenner? Jij misschien?
Met mijn solo programma ‘Op zoek naar de Musical’ neem ik je mee naar de grootste musical hits van toen en nu.