over mij

over willeke

zangeres in hart en nieren

Zingen is voor mij het delen van een stukje van mezelf, mijn emoties en gevoel. Ik maak dan ook het liefste contact met de mensen. Ik treed op in woonkamers en kleine zaaltjes, waar iedereen me kan zien en ik iedereen kan zien. Ik doorleef de muziek, plezier en emoties, samen met mijn publiek.

achtergrond

In 2007 won ik de finale van het televisie programma Una Voce Particolare met Ernst Daniel Smit. In oktober 2010 was ik solist met Ernst Daniel Smit, Noortje Herlaar en Dave ten Kate in het ere-concert voor de componist Sondheim met het Metropole Orkest in Vredenburg Utrecht. Dit programma werd live op de radio uitgezonden. Sinds 2008 ben ik ook werkzaam bij Theatergroep Mooi Weer, waarin ik meespeel in nostalgische voorstellingen voor 60-plussers.

Beeld en geluid

Genres

Over de jaren heen heb ik mezelf vele zangstijlen eigen gemaakt. Van origine ben ik klassiek geschoold, maar inmiddels staan ook musical, kleinkunst, Nederlandstalig en pop op mijn repertoire.
Hieronder de opname van de finale die ik mocht winnen van Una Voce Particolare!