Bel Willeke

Home » Willeke Zingt

Willeke Zingt

Willeke Zingt: Zangoptredens voor ouderen!

Muziek raakt je, zeker als je er zelf niet meer naar toe kan. Daarom kom ik naar de mensen toe! In zaaltjes van bijvoorbeeld seniorenflats of in woonkamers neem ik de mensen mee naar een stukje theater van vroeger. Met mijn warme stem en open uitstraling zing ik liedjes van Willeke en Willy Alberti, maar ook van Wim Sonneveld, Conny Stuart, Jenny Arean, Jasperina de Jong en vele anderen. De liedjes worden afgewisseld met anekdotes en uitspraken van vroeger. Blijdschap, een lang vergeten dans, maar ook verdriet komen soms naar boven, het mag er allemaal zijn. Een muzikaal luister- en kijkgenot welke de luisteraars lang zal bijblijven.

Een buiten optreden kan natuurlijk ook! Op een terras, in een binnentuin of van raam tot raam!

Mijn voorstelling duurt 1 uur, zonder pauze. Ik treed op in heel Nederland en zing met begeleidingsbanden die onder andere door de pianisten Bert van den Brink en Camiel Verhoeven zijn ingespeeld. De muziek speel ik af met een professionele geluidsbox.

Willeke Zingt: voor ouderen met dementie – pg – somatiek

Speciaal voor deze doelgroep, zorginstellingen en verpleeghuizen, is er de optie voor 2x een 1/2 uur in de verschillende woonkamers, in hun eigen vertrouwde omgeving. Op deze manier kan ik de mensen persoonlijk er bij betrekken waardoor er veel reacties kunnen los komen. Mensen die bijna niet meer reageren, lachen en praten weer, maken soms zelfs een dansje. Familieleden zijn voor mij dan ook altijd zeer welkom om een voorstelling en mogelijke reacties mee te maken.

Speciaal in deze tijd zijn er ook andere mogelijkheden, zoals optreden in de tuin, binnenplaats of van raam tot raam!

“Wat muziek bij mensen met dementie doet heeft Willeke laten zien. Zij heeft met haar prachtige stem en haar vrolijke uitstraling de mensen liefdevol benaderd. Ze zingt herkenbare liedjes en tovert daarmee een lach en een traan op menig gezicht. Haar repertoire is veelzijdig en hoe geweldig is het als er spontaan een mevrouw tijdens het zingen naar haar toeloopt en zegt I love you!.

Willeke Zingt in uitvoering op het Emmaplein van Oranje Nassau Oord:

Willeke Zingt, nu ook in de tuin!

Zit opa of oma nu wel erg veel thuis? En wil je ze eens verrassen met een mooi optreden? Ik treed ook op in de tuin!

Altijd al eens die heerlijke liedjes van vroeger live willen horen? Met liedjes van Willeke Alberti, Jasperina de Jong, Conny Stuart? Of juist de musical hits van toen en nu? Les Miserables, Elizabeth, Phantom of the Opera? Ik geef een echt concert bij jou in de tuin!

Een fantastisch cadeau voor opa en oma of je ouders, je oom of tante of gewoon lekker voor jezelf!

Met mijn warme stem en uitstraling zing ik de grote hits en mooiste luisterliedjes, afgewisseld met leuke anekdotes. Een stukje theater in eigen tuin!

Ik treed op in heel Nederland en zing met begeleidingsbanden van o.a. Bert van den Brink en Camiel Verhoeven, welke ik afspeel op een professionele geluidsbox. Wil je meer weten? Stuur een mailtje naar info@willekezingt.nl!

Comments are closed.