Bel Willeke

Home » Voorstelling voor Ouderen

Voorstelling voor Ouderen

Willeke Zingt: Zang Optredens voor Ouderen / Senioren!

Ouderwets gezellig! In zaaltjes van bijvoorbeeld seniorenflats of in ruime woonkamers neem ik de mensen mee naar een stukje theater van vroeger. Met mijn warme stem en open uitstraling zing ik liedjes van Willeke en Willy Alberti, maar ook van Wim Sonneveld, Conny Stuart, Jenny Arean, Jasperina de Jong en vele anderen. Vergeet vooral die mooie musical liedjes van vroeger niet! De liedjes worden afgewisseld met anekdotes en uitspraken van vroeger. Een muzikaal luister- en kijkgenot welke de luisteraars lang zal bijblijven.

Een buiten optreden kan natuurlijk ook! Op een terras, in een binnentuin of van raam tot raam!

Mijn voorstelling duurt 1 uur, zonder pauze. Ik treed op in heel Nederland en zing met begeleidingsbanden die onder andere door de pianisten Bert van den Brink en Camiel Verhoeven zijn ingespeeld. De muziek speel ik af met een professionele geluidsbox.

Willeke Zingt:

Zang optredens voor ouderen met dementie – pg – somatiek

Muziek raakt je, zeker als je er zelf niet meer naar toe kan. Daarom kom ik naar de mensen toe! Speciaal voor deze doelgroep, zorginstellingen en verpleeghuizen, is er de optie voor 2x een 1/2 uur in de verschillende woonkamers, in hun eigen vertrouwde omgeving. Op deze manier kan ik de mensen persoonlijk er bij betrekken waardoor er veel reacties kunnen los komen. Mensen die bijna niet meer reageren, lachen en praten weer, maken soms zelfs een dansje. Familieleden zijn voor mij dan ook altijd zeer welkom om een voorstelling en mogelijke reacties mee te maken.

Speciaal in deze tijd zijn er ook andere mogelijkheden, zoals optreden in de tuin, binnenplaats of van raam tot raam!

“Wat muziek bij mensen met dementie doet heeft Willeke laten zien. Zij heeft met haar prachtige stem en haar vrolijke uitstraling de mensen liefdevol benaderd. Ze zingt herkenbare liedjes en tovert daarmee een lach en een traan op menig gezicht. Haar repertoire is veelzijdig en hoe geweldig is het als er spontaan een mevrouw tijdens het zingen naar haar toeloopt en zegt I love you!.

Willeke Zingt in uitvoering op het Emmaplein van Oranje Nassau Oord:

Comments are closed.